Populära brädspel att spela med familjen

Brädspel är ett mycket populärt sätt att fördriva tid med dina nära och kära. I denna artikel listar vi ett urval av de mest underhållande spelen för dig och din familj, eller varför inte några vänner? Vi har med omsorg valt spel som passar de små såväl som de stora. 

 

Den Försvunna Diamanten

Den försvunna diamanten är ett sällskapsspel för två till fem spelare i nästan alla åldrar. Spelarna förses med reskassa för att kunna ta sig över spelplanen, som är en karta över Afrika. På denna karta går ett antal tillåtna färdvägar, som varje resenär själv har att välja. Spelet förs framåt med tärningskast till lands och mot avgift per båt eller flygplan. Man har två startplatser att välja mellan, Tanger och Kairo.

Den Försvunna Diamanten
299kr
Läs mer

 

Vem Där?

Det klassiska gissningsspelet Vem där? för barn är en rolig födelsedagspresent eller julklapp för barn från 6 år upp till de äldsta. Här turas spelarna om att ställa frågor, som t ex  "Har din figur en brunt hur?", "Har din figur hatt?" för att utesluta karaktärer genom uteslutningsmetoden. Den som först gissar rätt på motståndarens mystiska person vinner omgången! För att göra det ännu svårare kan man använda sig utav två personer.

Vem Där?
269kr
Läs mer

 

Twister

Ett spel som får barn och smidiga föräldrar att slå knut på varandra! Spelet som slår knut på dig! Rulla ut mattan och få pilen på spelplanen att snurra! Här gäller det att flytta händer och fötter till de fält som pilen visar. Den som reagerar snabbast och kan hålla balansen vinner.

Twister
Pris saknas
Läs mer

 

Vi har även ett stort urval av andra typer av bräd och sällskaps-spel. Du kan hitta dessa i vår kategori för brädspel.